shapka_top.jpg

Хімчистка ковроліну на дому ціни

Хімчистка ковроліну на дому ціниЯкщо килим можна змотати в рулон і відвезти в службу хімчистки, то з ковроліном все складніше. Ковролін кріпиться до підлоги. Це можуть бути цвяхи, скоби, просто плінтус. Віддирати від підлоги покриття, щоб почистити від бруду, пилу, плям, навряд чи комусь захочеться. Набагато зручніше викликати клінінгову службу додому. Хімчистка ковроліну на дому (ціни у різних служб різні) буде найбільш розумним рішенням проблеми брудної підлоги. Нічого нікуди возити не потрібно. Менше мороки, менше витрати часу, сил, бензину і навіть іноді грошей.

Ціни на хімчистку ковроліну на дому різні. Хтось знає компанію, яка надає такі послуги недорого. Хтось звертається в найближчу фірму. Хтось вважає, що економія в даному випадку не є виправданою, і чим дорожче коштує чистка, тим менше плям залишиться на килимі. Від вартості далеко не завжди залежить результат хімчистки ковроліну на дому. Ціни не завжди є індикатором якості роботи фахівців. Чистка максимально результативна тоді, коли використовуються сучасні засоби для чищення, обов'язково ефективні, але безпечні. Також грає роль професіоналізм клінерів, їх досвід, знання, навички. Робіть вибір обдумано.

Одним з видів діяльності нашої компанії є хімчистка ковроліну на дому. Ціни наші не кусаються. Дивіться прайс!

Формування ціни хімчистки ковроліну на дому або в офісі здійснюється, виходячи з квадратури приміщення і, відповідно розмірам відрізка матеріалу. Чим більша площа, тим вищою буде вартість. Пам'ятайте, що правильний догляд, зокрема регулярне чищення, дозволить збільшити термін експлуатації покриття в рази. Подумайте про це і зателефонуйте нам.

Нашими фахівцями може бути виконана професійна хімчистка ковроліну на дому. Ціни дивіться в прайсі.