shapka_top.jpg

Миття килимів чистка ціни

Миття килимів чистка ціниМиття килимів (чистка ціни), як правило, здійснюється в салоні хімчистки, але іноді бувають винятки, коли бригада з прибирання приїжджає до клієнта додому і робить миття килима прямо вдома. При цьому у Вас по підлозі не течуть ріки води і немає запаху хімії чи сильнопахнучих засобів для прибирання. Нашій клмпанії вдається досягти успіху і бажаного результату не обов'язково з відром води і з великою кількістю піни на килимі. Наша надпотужна щітка, яка підключена до пилососа, витягує на поверхню весь бруд із самих глибин килима, а потім дбайливо зчищає і миє. Результат приголомшливий, це можуть довести як клієнти, яким проводили вдома таку чистку, так і фахівці, які здійснювали цю чистку.
Миття килимів (чистка ціни) не завжди відбувається де-небудь на мийці або в салоні. Справжні професіонали з "Клінінг-Сервіс" зможуть її зробити і у Вас вдома. Але, якщо Ви цього не бажаєте, ми можемо здійснити таку послугу і в нашому клінінг-центрі.

В нашу роботу входить також мийка килимів (чистка ціни) в офісах і в готелі, нас викликають і в інші адміністративні будівлі і зали для конференцій для якісного прибирання та миття ковроліну. Напевно, послуги з прибиранням і мийці килимів зараз дуже затребувані серед звичайних киян, а також в офісах.

Якщо Ви вже помітили, що Ваш килим "притоптаний" і зникла його звичайна пухнаста структура, Вам слід повідомити про це нашу клінінг-бригаду. Ми працюємо на виїздах і маємо дуже інтенсивний графік. Потрібна мийка килимів (чистка ціни)?
Щоб килим не виглядав лискучим або брудним, за ним потрібен постійний догляд. На відміну від квартирних килимів, офісні килими не так ретельно прибирають і миють, як того хотілося б. Звичайна прибиральниця повідомить Вам, що мийка килимів (чистка ціни) - це робота бригади з клінінг-центру.
Цікавить послуга очищення килимових покриттів в квартирі або офісі? У цьому питанні Вам допоможуть з нашої компанії. Миття килимів (чистка ціни) буде здійснено вчасно і якісно.