shapka_top.jpg

Термінова хімчистка килимів

Термінова хімчистка килимівХімічна чистка килима є чудовим засобом виведення плям або інших подібних забруднень з поверхні килимових покриттів. Але, якщо Ваш килим зроблений з натуральних або ніжних тканин, скажімо, вовни або шовку, або ж у Вас дорогий килим, з довгим ворсом, Вам порадять термінову хімчистку килимів.

Такий різновид хімічної чистки практикується недавно, так як особливої потреби в ній до недавніх пір не було. Але, коли до нас почали звертатися клієнти, які просили виконати делікатну і щадну чистку їх килима, ми закупили спеціальне обладнання. За допомогою таких пилососів термінова хімчистка килимів стала більш ефективною і безпечною.

Як проходить хімчистка килимів термінова, і які її переваги? Починаючи хімчистку термінову килима, ми ретельно пилососимо оброблювану поверхню і покриваємо її спеціальним спреєм, який допомагає бруду відлипнути від ворсу. Потім на килим наноситься сухий очисний порошок ( «мікрогубкі»), який буквально «вбивається» в поверхню килима для ефективної чистки. Порошкова губчаста маса вбирає в себе всі забруднення, які потім очищаються за допомогою пилососа.

Далеко не для всіх килимів підходить стандартний екстракторного спосіб очищення, так як велика ймовірність зіпсувати ворс або залишити незначні розлучення від миючого засобу. Термінова хімчистка різноманітних килимів у нас ще називається «порошкова чистка», так як прилад очищає тільки поверхня покриття килима, за допомогою маленьких мікрогубок, які вбирають в себе бруд і розчиняють жир. Після чищення губки видаляються за допомогою пилососа.

Термінова хімчистка килимів має свої переваги і недоліки, як і будь-яка інша послуга. Головним плюсом даної послуги є абсолютна безпека для килимового покриття: килим не намокає, не линяє і на ньому не залишаються сліди від порошку. Такий спосіб чищення підійде для антикварних або занадто ніжних килимів. Недоліком такої послуги є її дорожнеча.