shapka_top.jpg

Хімчистка килимів та м'яких меблів на дому

Хімчистка килимів та м'яких меблів на домуВсім нам відомо, як неприємно буває, коли світлий тон нашого килима або крісла через певний час тьмяніє і на ньому з'являються брудні розводи та плями. Природно, вручну Ви не впораєтеся з такими серйозними забрудненнями. З цим може впорається хімчистка килима і м'якою Мебеліна дому.

Вам необхідна хімчистка килимів та м'яких меблів на дому? Тоді Ви можете викликати бригаду «Клінінг-Сервіс». Ми працюємо в Києві і обслуговуємо клієнтів в квартирах, приватних будинках і офісах. Якщо Вашому домашньому килиму або меблів потрібна термінова чистка, ми негайно приступимо до їх очищення. У нас є маса методів і засобів, за допомогою яких ми виводимо навіть найстаріші і складні плями.

Вся хімія, яка використовується в наших операціях, сертифікована і не зашкодить Вашому здоров'ю. Її щадний склад повністю підійде для будь-якого килима або дивана, навіть якщо він виготовлений з дуже ніжною тканини. Хімчистка килимів та м'яких домашніх меблів на дому призначена для ефективного виведення складних і нескладних плям, а також загальної прочищення поверхні.

Така чистка не займає багато часу, так що Ви зможете в той же день насолоджуватися акуратністю і охайністю Ваших м'яких покриттів. Якісні і не агресивні миючі препарати не знебарвити Ваш яскравий килим або диван. Хімчистка м'яких меблів на дому з такими засобами, і за допомогою сучасних апаратів чистки дає відмінні результати.

Не турбуйтеся, якщо Ви випадково забруднили Ваш килим або диван. Зараз існує багато методів, які допоможуть Вам назавжди позбутися від них. Вам потрібна хімчистка килима і м'яких меблів на дому? Ви бажаєте навести чистоту в своєму будинку?

Тоді поспішайте і замовте у нас цю послугу. Ми точно знаємо, що ефективніше методу, ніж хімчистка килимів та м'яких меблів на дому нашими пилососами і миючими просто не існує!