shapka_top.jpg

Здати килим в хімчистку

Здати килим в хімчисткуВам потрібно здати килим в хімчистку, але Ви не знаєте, яким чином це зробити? Ми розуміємо причину Ваших труднощів, так як зібрати килим і винести його з квартири буває не так-то й просто. Наша бригада може допомогти Вам у здійсненні цього складного завдання. Вам не потрібно просити кого-небудь із сусідів знести по сходах Ваш об'ємний килим і наймати таксі до салону хімчистки. За Вас все зроблять наші співробітники, а від Вас тільки потрібно повідомити  адресу.

Наша компанія досить відома киянам. У нас регулярно замовляють послуги хімічної чистки на дому або з вивезенням, а також ми приїжджаємо на виклики клієнтів, якщо комусь із них знадобилося здати килим в хімчистку. Для нас не складе великих труднощів транспортувати Ваш килим. Наші співробітники та транспортний засіб відмінно пристосовані до такої роботи.

Наша майстерня обладнана найновішим паровим, миючим обладнанням і пилососами. Якщо Ви бажаєте, щоб Ваш килим чистили не у Вас вдома, Ви можете здати килим в хімчистку. Якщо для Вас зручний такий варіант, то ми здійснимо необхідну чистку і вже чистий і сухий килим привеземо назад до Вас.
Про вартість послуг чищення Вам не варто навіть і переживати. Наші ціни настільки демократичні, що в це складно повірити. У нас кожен день є нові замовлення і виклики, так що наші співробітники завжди знаходяться на викликах. Хочете недорого здати килим в хімчистку? Тоді зателефонуйте адміністратору салону «Клінінг-Сервіс».
Ми намагаємося виконати будь-яке побажання клієнта, особливо якщо справа стосується делікатних тканин або складних плям. Хочете, щоб Ваш килим нарешті набув нормального, привабливого вигляду? Ви давно не чистили Ваші килими, а тільки пилососили? В такому випадку, Вам потрібно терміново здати килим в хімчистку.
У нашу організацію звертаються люди з різними проханнями і замовленнями. Хтось бажає вичистити диван або матрац, а комусь потрібно недорого здати килим в хімчистку.