shapka_top.jpg

Хімчистка килимів клінінг послуги

Хімчистка килимів клінінг послугиХімчистка килимів та клінінг послуги у Вашій оселі готова здійснити компанія по клінінговому обслуговуванню «Клінінг-Сервіс». У столиці на сьогоднішній день дуже багато клієнтів звертаються до нас за допомогою, викликавши попередньо бригаду наших клінінг-експертів до себе додому. Нам доводиться працювати з різного роду забрудненнями не тільки килимків і ковроліну, але також диванів, підлоги та інших предметів побуту в будинку.

Якщо Ви бажаєте замовити послугу «Хімчистка килимів» і клінінг послуги з відповідальними прибиральниками, Вам потрібно залишити заявку в компанії «Клінінг-Сервіс». Вам буде просто до нас додзвонитися і залишити заявку, не чекаючи у довгій черзі.

Якщо Ви переїжджаєте на нову квартиру, але Вас не влаштовує чистота і її стан, зателефонуйте до нас. У новій квартирі цілком може бути не прибрано, можуть бути присутніми частинки будматеріалів, будівельний пил і т. д. Хочете, щоб хімчистка килимів та клінінгові послуги здійснила одна компанія?
Замовити всі послуги з прибирання в одній компанії було б дуже правильним рішенням, тому що тоді Вам не доведеться чекати двох бригад фахівців і переплачувати. Якщо Ви замовляєте у нас послугу «Хімчистка килимів» і клінінг послуги Вашої оселі, Ви отримуєте від нас хорошу знижку.
У кожній квартирі напевно знайдеться такий диван або килим, який давно вже не чистився професійною паровою або хімічною чисткою. Вам не варто витрачати час на складання важкого і громіздкого килима, так як хімчистка килимів та клінінг послуги можуть проводиться у Вас вдома.
Бажаєте щоб Вашу квартиру ідеально вимили після ремонтних робіт або після інших мешканців? Ваша квартира буде блищати чистотою і затишком, так як клінінг послуги та хімчистку килимів ми беремо на себе!