shapka_top.jpg

Хімчистка килима на дому ціна

Хімчистка килима на дому цінаРідко, але бувають в нашому житті такі випадки, коли хтось випадково забруднить покриття килима, і таку пляму нічим неможливо відіпрати. Зараз в магазинах пропонуються багато миючих засобів, але всі вони не можуть бути такими ефективними, як хімчистка килима на дому (ціна). Парова хімічна чистка не тільки вбиває бактерії на Вашому килимі, але також піднімає весь бруд і пил на поверхню, потім з легкістю її прибираючи.

Такий варіант вичищення килима куди більш зручний, ніж просто випрати його вручну. Фірма «Клінінг-Сервіс» в Києві зробить за Вас всю трудомістку роботу по очищенню Вашого об'ємного килима. Наші засоби для миття і чищення, а також спеціальне парове обладнання здатні вивести плями будь-якої давнини, так що Ви просто не впізнаєте Ваш килим. Вам потрібна хімчистка килима на дому (ціна)?

Багато господинь квартир столиці запрошують нашу бригаду для того, щоб якісно очистити їх дивани та килими від шерсті, пилу і кліща. Якщо у Вас є вдома кілька домашніх улюбленців з довгою шерстю, Вам варто частіше замовляти у нас послугу «хімчистка килима на дому (ціна)».
Дана послуга не є дуже дорогою за вартістю, і Ви можете її собі дозволяти робити періодично. Якщо людина піклується про здоров'я своїх дихальних шляхів і шкірного покриву, то вона обов'язково буде здавати в хімчистку свою постільну білизну, регулярно чистити дивани та килими. Хімчистка килима на дому (ціна) - це подвійно зручна послуга, особливо для літніх людей, які не в змозі вивезти важкий килим з квартири.
Ви зможете дозволити собі замовити таку послугу, так як ми пропонуємо своїм новим клієнтам дуже привабливі умови. Ви будете здивовані нашими знижками а також оперативністю і якістю чисток. Якщо у Вас є бажання зробити будинок чистим і затишним, то хімчистка килима на дому (ціна) повинна здійснюватися в Вашій оселі не менше двох разів на рік.
Чистка певними засобами, які ми замовили з-за кордону, не викличуть алергію у Вас або у Ваших домашніх. Ми підібрали протестовані засоби, які впливають тільки на килимові покриття. Зателефонуйте до нас і повідомте, коли Вам знадобиться хімчистка килима на дому (ціна).