shapka_top.jpg

Хімчистка килимів та килимових покриттів

Хімчистка килимів та килимових покриттівЯкщо у Вас виникла потреба вичистити Ваш старий, давно не чищений килим від слідів бруду, пилу, шерсті і волосся, Вам потрібна хімчистка килимів і килимових покриттів. Таку чистку неможливо здійснити за допомогою звичайного побутового пилососа, який Ви маєте вдома. Пилосос, навіть якщо він оснащений щіткою і досить потужний, не зможе вичистити основу килима. Побутовий пилосос призначений тільки для збирання волосся, шерсті і пилу з поверхні килима.
Дбайливі господарі вже замовляли для себе таку послугу, тому знають, що хімчистка килимів і килимових покриттів проводяться надпотужними пилососами, хімічними засобами і порошками.

Якщо Ви бажаєте, щоб Ваші килими стали знову такими, яким Ви їх бачили в магазині, Вам потрібно скористатися нашою послугою «Хімчистка килимів та килимових покриттів». Дана послуга не сильного дорога, як Ви собі напевно, уявили.

Напевно, Ви помітили, як часто потрібно пилососити килими, навіть якщо Ви живете одні. Наша життєдіяльність просто змушує нас час від часу чистити килими, так як на них накопичуються наше волосся, пил і інші дрібні частинки. Хімчистка килимів та килимових покриттів призначена для ефективного видалення старих плям, неприємного запаху, кліщів і т. д.
Чистка килимів вкрай необхідна, якщо у Вас в будинку є кіт, який часто линяє. Подбайте про Ваше здоров'я і замовте хімчистку килимів і килимових покриттів. Роблячи таку чистку раз в три місяці, Ви помітите, що у Вас пройшла алергія і Ви стали менш чутливі до пилу або шерсті.

Хімчистка килимів та килимових покриттів дуже необхідна в тих будинках, де проживають алергетики, на яких впливає пил і шерсть тварин. Після такої процедури Ваш килим перестане бути джерелом алергії для Ваших близьких.