shapka_top.jpg

Хімчистка килимів сеча

Хімчистка килимів сечаКоли в будинку знаходиться хворий старий чоловік, то в його кімнаті нерідко можна почути запах старої сечі. Чому так буває? Так відбувається, коли господарі будинку недостатньо доглядають за хворим і не роблять хімчистку білизни і килимів. Саме тканинні поверхні килима здатні вбирати в себе всю рідину і зберігати її запах довгі роки. Якщо Ви вирішили остаточно вивести запах сечі зі своєї квартири, Вам необхідно віддати всю білизну в пральню хімчистку, а також замовити хімчистку килимів (сеча може потрапити на килим і створювати неприємний запах).

Наша компанія здійснює різного роду хімчистку, згідно з вимогами замовника. Якщо Ви затіяли генеральне прибирання своєї квартири, і Вам потрібна хімчистка килимів (сеча тварин, дитини або хворого дорослого може засохнути на килимі і поширювати неприємний запах), звертайтеся за допомогою до нас.

Дуже неприємними бувають ситуації, коли Ваш білий килим одного разу став «жертвою» безневинних витівок дитини або Вашої кішки. На килимі Ви відразу побачите жовту пляму від сечі, яку терміново треба усунути. У цьому допоможе хімчистка килимів (сеча з килима виводиться) зі спеціальними гелями і спреями.
Звісно ж, Ви зможете самостійно запрати неприємну пляму. Але немає ніякої гарантії, що запах сечі дасть про себе знати через кілька днів. Крім того, така специфічна рідина, як сеча, має свій хімічний склад і її запах не так-то вже й просто вивести, тим паче, з килима. Потрібна хімчистка килимів (сеча відіпрати тільки за допомогою хімічних засобів)?
Ми готові надати Вам такого роду послугу, і у Вас в квартирі знову буде приємно пахнути. Не варто засмучуватися, якщо Ваша тваринка або дитина випадково попісяла на Ваш килим. На словах цей випадок звучить банально і навіть смішно, але, коли Ви побачите пляму на світлому килимі, Вам знадобитися хімчистка килимів (сеча може вивестися за допомогою хімчистки).

У Вас в будинку проживає декілька тварин, за якими Ви іноді помічаєте дивні нахили справляти свою нужду в будь-яких місцях? Ми впевнені, що в такому випадку, Вам рано чи пізно доведеться замовити хімчистку килимів (сеча).