shapka_top.jpg

Хімчистка домашніх килимів

Хімчистка домашніх килимівУ кожному будинку або квартирі по крайній мірі, є один або два килимка, які служать м'яким покриттям, що забезпечує комфорт і зручність для домашніх мешканців. М'який килим обов'язково повинен бути в дитячій, невеликі килимки - біля ліжка у спальній, і невеликий килим може бути у вітальні. Досвідчені і дбайливі господині точно знають, коли повинна проводитися хімчистка домашніх килимів в її будинку. Тільки за допомогою парової хімічної очистки, ворс килима знову буде пухнастим, гладким і, що найголовніше, чистим і приємним на дотик.

Компанія по експрес-прибиранню «Клінінг-Сервіс» перевершить Ваші очікування якістю своїх послуг. Просто зателефонуйте до нас і повідомте, що Вам потрібна хімчистка домашніх килимів.

Якщо Ви дійсно дбаєте про красу і доглянутий вигляд Вашої оселі, Ви в першу чергу повинні піклуватися про килимові покриття. Саме килим є певним джерелом скупчення пилу, волосся, вовни, бруду і навіть кліщів. Не допустіть такого скупчення на Вашому улюбленому килимі і замовте хімчистку домашніх килимів. Навіть якщо Ваш килим зовні виглядає чистим, то всередині, під ворсом, він може виявитися навіть дуже запиленим і непривабливим.
Особливої ​​Вашої уваги потребують килимки в дитячій і дитячі м'які меблі. Так як дитина майже завжди грає на килимі своїми іграшками, його поверхня і внутрішність повинна бути ідеально чистою. Якщо у дитини з'явилася алергія і він часто чхає і скаржиться на кашель, Вам слід ретельно перевірити дитячі килими і ліжечка. Хімчистка домашніх килимів за допомогою потужного приладу забезпечить повноцінне чищення.
Крім маленьких килимків, у Вас напевно є великий різнокольоровий перський килим,  ворс якого особливо м'який і короткий. Наші прилади для хімічного чищення впораються з будь-яким ворсом і забрудненням. Будьте впевнені, хімчистка домашніх килимів проходить на «ура», так як нами використовується тільки якісні пилососи та засоби.

Якщо Вам зараз потрібна хімчистка домашніх килимів, ми зможемо її організувати в будь-який зручний для Вас час. Ми приїдемо до Вас додому і будемо використовувати свої засоби і своє обладнання, від Вас нічого не буде потрібно.