shapka_top.jpg

Хімчистка прання килимів

Хімчистка прання килимівХто б з нас не хотів, щоб килим в нашому передпокої або спальні був завжди бездоганним і ідеально чистим? Кожній господині доводиться докладати чимало зусиль, щоб підтримувати свою меблі і килими в чистому вигляді. Якщо у Вас багатодітна сім'я, то Вам навряд чи вдасться завжди стежити за чистотою Вашого килима. Коли килимові доріжки і килимки у Вашому будинку вже не виглядають так привабливо, швидше за все, Вам потрібна хімчистка (прання) килимів.

Наше чистяче обладнання не залишить жодної плями або частинок бруду, так як пристрій обладнання досить потужний, щоб підняти весь бруд наверх і успішно прибрати його. Якщо Ви хочете провести профілактику від килимового кліща, скористайтеся послугою «Хімчистка прання килимів».

За допомогою певних засобів для миття і чищення килимів, ми видалимо старі плями а також позбавимо Ваш килим від «непроханих гостей». Коли вдома дитина, потрібно якомога ретельніше стежити за чистотою Вашого килима. Пил і інші частинки можуть підніматися в повітря і осідати на одязі і шкірі дитини. Щоб у Вас не виникало ніяких проблем (алергія, свербіж від укусів кліща, захворювання дихальних шляхів) зі здоров'ям, слід проводити хімчистку прання килимів хоча б раз в квартал.
Ціни на послуги нашої компанії в порівнянні з іншими столичними фірмами з клінінгу, досить оптимальні і доступні. Помилковою вважається то думка, коли люди вважають, що хімчистка (прання килимів) не потрібна, так як з цією роботою цілком може впоратися побутовий пилосос. На жаль, пилососи, які ми купуємо в магазині техніки і електроніки, не можуть виконувати хімічну чистку, тому люди і звертаються до послуг клінінгових контор.
Якщо Ви любите свої килими і Вам дуже комфортно і зручно з ними, Вам слід доглядати за їх ворсом. Таким виробам потрібна регулярна хімчистка (прання килимів) із застосуванням спеціальної марки порошку і певних гелів.

Ми відчистимо Ваш килим від засохлих плям і пилових кліщів. Якщо Ви дбаєте про безпеку Ваших домочадців, замовте послугу «Хімчистка прання килимів» в компанії «Клінінг-Сервіс».