shapka_top.jpg

Послуги з прибирання будинку

Послуги з прибирання будинкуВам доводилося стикатися з такими ситуаціями, коли Вам не вистачало часу або сил якісно прибрати всі куточки Вашого великого будинку? Ви буваєте дуже часто зайняті з дітьми або приготуваннями їжі, можливо, Ви працює допізна і Вам просто ніколи зайнятися прибиранням? Є чудовий вихід із ситуації, що склалася - замовте послуги з прибирання будинку у нас, і у Вас з'явиться додатковий час зайнятися потрібними справами.

Організація «Клінінг-Сервіс» надає послуги з прибирання будинку з виїздом професійної бригади із прибиральною технікою.


Ми прекрасно розуміємо, що самостійно, за допомогою звичайного пилососа і швабри Вам не вдасться ідеально прибрати 2 або 3 поверховий приватний будинок. Напевно, у Вас зібралася і інша робота, наприклад, в офісі, на кухні, в саду. Послуги з прибирання будинку, замовлені в нашій клінінг-компанії – це відмінне рішення для часто зайнятих господарів.

Нас не збентежить великий обсяг роботи або давно неприбраний будинок. Ми часто працюємо на дуже складних об'єктах, які після нашої старанногї праці ставали ідеально чистими. У нас нерідко замовляють послуги з прибирання будинку, ми ретельно прибираємо кожен поверх, приділяючи особливу увагу підлозі і меблям.

Бувають випадки, коли господарі надають ключі від будинку, де потрібно проводити прибирання. Якщо Ви не зможете бути присутніми вдома коли приїдуть прибиральники, нічого страшного. Послуги з прибирання будинку без господарів – це теж не поодинокий випадок в нашій практиці. Якщо Вам терміново потрібно їхати на роботу або Ви спізнюєтеся на зустріч, просто дайте нам необхідні вказівки і побажання. Робота з прибирання буде виконана найкращим чином.

Зателефонуйте до нас і замовте послуги з прибирання будинку. Компанія «Клінінг-Сервіс» буде рада здійснити генеральне прибирання Вашої оселі.