shapka_top.jpg

Клінінгові послуги прибирання

Клінінгові послуги прибиранняКожна людина бажає працювати і жити в чистому приміщенні і в комфортній обстановці. Але іноді на прибирання не вистачає часу і тоді власники квартир або офісів замовляють клінінгові послуги (прибирання).

Підприємство з клінінгу «Клінінг-Сервіс» гарантує якість своїх послуг. Ми пропонуємо ефективні клінінгові послуги (прибирання) для житлових і побутових приміщень по Києву.


Власники готелів і орендодавці часто замовляють клінінгові послуги (прибирання) в нашій компанії, так як однієї або двох прибиральницям з підручними миючими засобами просто не впоратися з таким обсягом роботи. Ми виконуємо складну чистку килимових покриттів, м'яких і шкіряних меблевих гарнітурів, штор, вікон і підлоги, а також багато іншого.

Нам часто доводиться стикатися із старими плямами на ковроліні, заплямованими диванами і не доглянутими пухнастими килимами. Але нас не лякають ні старі плями ні брудні дивани. Ми маємо новітнє обладнання по вологому і сухому прибиранню та хімічному чищенню, а також ми купуємо дуже ефективні пятновідбілюючі миючі засоби відомих марок. Якщо Вам необхідні клінінгові послуги (прибирання) із справжнім ефектом чистоти, Вам необхідно звернутися до нас.

Ми користуємося тільки якісними і безпечними для здоров'я людини засобами по догляду, чищенню і миттю тканинних, шкіряних і підлогових покриттів. Ви можете бути впевнені, що клінінгові послуги (прибирання) пройдуть абсолютно безпечно для всіх жителів Вашого будинку. Наші засоби по прибиранню не містять ніяких компонентів, які б викликали алергію або ж загрожували здоров'ю людини.

Організація клінінгу «Клінінг-Сервіс» готові надати Вам клінінгові послуги в будь-який час. Звертайтеся до нас і ми зможемо виконати навіть саму трудомістку роботу.