shapka_top.jpg

Прибирання котедж

Якщо Вам потрібна в будинку прибирання (котедж), то можете сміливо звертатися до наших послуг якісної і швидкої чистки поверхонь, миття вікон і підлоги, очищення сантехніки від солей і іншого. «Клінінг-сервіс» працює на людей, які занадто зайняті, щоб дозволити собі проводити прибирання в котеджі самостійно. У таких ситуаціях клієнт зазвичай вибирає найняти надійну людину, яка б впоралася зі своїм завданням рівно на ту суму, яку клієнт заплатив. Тобто, послуги клінінгової компанії, на кшталт нашої, не обмежені простим змахування пилу і миттям підлог.

Прибирання котеджНаші фахівці, які проводять прибирання в котеджі, працюють в певному порядку дій. Ми постачаємо своїм співробітникам все необхідне для глибокого і ретельного прибирання житлового приміщення, де також передбачаються домашні тварини. Прибирання котеджів з шерстними тваринами також має свою особливість, так як шерсть має властивість літати у повітрі і осідати у найнесподіваніших для неї місцях: на шафах, на нежитлових горищах, за меблями, яку ніколи не відсували. Наша команда прибиральників готова до всіх сюрпризів життя і візьметься за роботу навіть в занедбаному котеджі (прибирання обговорюється за телефоном з менеджером компанії).

Котеджі та інші приватні будинки часто обставлені цінними меблями, яку господарі дуже бережуть. Тому їм доводиться довго вибирати серед компаній, що надають кліннговие слуги, так як не всі компанії можуть похвалитися досвідченими робітниками. Ми проводимо детальний інструктаж виїзної команди після того, як дізналися про характер майбутньої роботи. Наші люди діють швидко, але обережно, поетапно переходять від одного заняття до іншого і представляють господарям оновлене житло.

Кожне замовлення унікальне. Для когось досить здувати пил з полиць, хтось страждає від астми і вимагає особливої ​​уваги до його оселі. Працівники компанії з прибирання приміщення (будинків, офісів, квартир, залів) обговорюють всі подробиці з замовником, щоб прибути на місце подій з усім комплектом устаткування.

Ви відчуваєте, що вдома потрібно прибирання? Котедж сяятиме після приходу команди майстрів чистки.