shapka_top.jpg

Генеральне прибирання квартири після ремонту

Генеральне прибирання квартири після ремонту просто необхідне, адже ремонтний пил, який осідає на всіх поверхнях квартири, не тільки надає приміщенню занедбаний вигляд, але і дуже погано впливає на здоров'я дихальних шляхів і очей Ваших близьких. Навіть багаторазове протирання мокрою ганчіркою не гарантує повне виведення білих розводів на склі і підлозі. Ремонт втрачає весь свій ефект, коли після нього залишаються руїни колишньої планування.

Генеральне прибирання квартири після ремонтуМи знаємо, що далеко не кожна людина здатна винести з квартири багатоповерхового будинку важкі мішки з цеглою, шматками бетону і залишилися будматеріалів. Тому ми і беремося за цю роботу з проведення генерального прибирання квартири після ремонту!

Після будівельно-ремонтних робіт завжди залишається багато сміття і плям. Якщо роботу робили професіонали, покриття підлоги, швидше за все, залишиться недоторканим, але краплі силікону на швах у ванній і на кухні, бризки фарби на плінтусі завжди мають місце бути. Наша команда надає всілякі клінінгові послуги, і генеральне прибирання квартири після ремонту - одна з найпопулярніших в Києві.

Зараз, коли житло подешевшало, в країні настав бум будівництва і, відповідно, робіт по ремонту, після яких генеральне прибирання обов'язкове. Сучасні розчини роблять з синтетичних сумішей, які не зможуть стати притулком для гризунів і комах, але це також означає, що людині вдихати пил після полірування панельних стін теж не корисно. Наша компанія забезпечує співробітників тільки ефективними засобами, що чистять. Ми проводимо інструктаж перед виїздом команди на місце генерального прибирання квартири після ремонту, надаємо їм службову машину, яка оснащена всією необхідною технікою. Вам не потрібно нічого готувати до нашого приходу - просто розслабтеся і покладайтеся на наш досвід. У генеральному прибиранні в квартирах після ремонтів головне - слідувати порядку дій, у чому наш колектив професіонал.