shapka_top.jpg

Клінінг хімчистка

Якісний клінінг, хімчистка і прибирання - це основні напрямки, які найчастіше цікавлять наших клієнтів, адже після проведення ремонту, масштабних вечірок або застіль, клієнтам потрібна допомога в усіх цих напрямках. І в нашій компанії Ви знайдете підтримку у вирішенні даних питань, адже наші співробітники використовують якісне обладнання та спеціальні європейські засоби для проведення прибирань.

Клінінг хімчисткаЗазвичай хімчистка та клінінг у нас здійснюється по відношенню до меблів, яку на відміну від речей, вкрай складно відвозити для обробки. Тому наші співробітники працюють на виїзді і готові запропонувати Вам кваліфіковану допомогу в позбавленні меблів від практично будь-яких типів плям. А для того, щоб наш клінінг і хімчистка не нашкодили поверхні Ваших меблів, ми проводимо попередню перевірку на сумісність засобів.

У нас представлені як клінінг, хімчистка та загальні роботи по відновленню чистого виду меблів, так і безліч супутніх послуг, які також можуть Вам знадобитися. Наприклад, у нас Ви також можете замовити допомогу, пов'язану з очищенням килимових покриттів, паркету і будь-яких інших поверхонь.

А так, як ми займаємося послугами по клінінгу і хімчистці вже більше 14 років, то Ви можете не сумніватися в нашому досвіді і якості роботи, адже ми серйозно підходимо до кожного замовлення. І в разі невдачі, на кону буде наша репутація, тому ми намагаємося забезпечувати всіх клієнтів без винятків, роботою високого рівня.

Наші можливості по клінінгу і хімчистці доступні як в домашніх умовах (квартири, будинки), так і в офісних або робочих приміщеннях, де вони потрібні ще частіше. Тому Ви можете звертатися до нас при першій же необхідності і розраховувати на оперативну допомогу.