shapka_top.jpg

Ремонт клінінг

Ремонт клінінгБільшість жителів столиці намагаються проводити прибирання тільки своїми власними силами, але бувають деякі ситуації, коли Вам просто не обійтися без допомоги професіоналів, наприклад, коли Ви тільки провели ремонт. Клінінг замовити після таких робіт необхідно практично будь-якого клієнта, адже зазвичай в квартирі або будинку залишається багато сміття і пилу, які слід прибирати за допомогою спец обладнання та засобів.
Хоч після ремонту клінінг і є необхідністю, насправді знайти таку допомогу у столичних компаній можна далеко не завжди, адже лише мала їх частина займається даним напрямком. Тому наш клінінг після ремонту є одним з найбільш затребуваних пропозицій в каталозі, і Ви можете скористатися такою пропозицією просто зателефонувавши нашим менеджерам.

Якщо Ви недавно провели ремонт, клінінг послуги можуть стати відмінною допомогою для усунення всіх небажаних слідів проведених робіт, в тому числі розлучень від фарби, пилу і бруду, а також залишки будівельних матеріалів.

У список наші клінінгових послуг після ремонту входить як комплексне прибирання поверхонь, що включає в себе вологе прибирання з використанням спеціальних засобів для прибирання і обладнання. Але крім цього, ми також можемо запропонувати Вам спеціалізовану очищення меблів і килимів. І на відміну від безлічі інших компаній, ми обов'язково перевіряємо на сумісність всі засоби перед тим, як їх використовувати, завдяки чому, робота не зашкодить виробу.
У нас представлений мінімально можливий замовлення на клінінг після ремонту, тому Ви можете вибрати відразу декілька відповідних послуг, щоб отримати комплексне прибирання і в той же час не переплачувати.